Neem de Tour

Gebouwd in Laravel

DFbuilder is ontwikkeld in Laravel en Elasticsearch. Laravel is een open source framework gebaseerd op de MVC structuur, die om de programmeertaal PHP heen is geschreven. We maken gebruik van de laatste technieken zoals PHP7, dit heeft voor als voordeel dat de tool snel en efficient is. Daarnaast gebruiken we als database Elasticsearch. Elasticsearch is een systeem om snel door veel en verschillende soorten data te zoeken en er analyses op uit te voeren.

Importeren is kinderspel!

Een feed importeren is nog nooit zo simpel geweest! Geef de url op en de datafeed wordt direct ingeladen. Wil je een feed laten maken? Neem dan contact met ons op!

Exporteer naar diverse kanalen

Met DFbuilder plaats je je producten automatisch op relevante Nederlandse, Nederlandse verkoopkanalen zoals Adwords, Google Shopping, Beslist, Kieskeurig, Speurders.nl etc. Wij ontwikkelen continue door en zullen snel nieuwe verkoopkanalen toevoegen zoals Bol.com, Amazon etc.

Maak zelf een unieke identifier aan binnen een feed

Het is belangrijk om binnen een feed een unieke id te hebben. Heeft jouw feed dit niet, maak dan een gecombineerde sleutel aan binnen DFbuilder.

Adwords tool

Met DFbuilder kun je in een notendop dynamisch advertenties naar Google Adwords versturen. Vervolgens kun je zelf instellen hoe vaak er een update gedraaid mag worden. Als het product bijvoorbeeld niet beschikbaar is dan wordt deze automatisch uit Google Adwords verwijderd.

Producten zoeken in een ruwe csv feed is voorbij

Wanneer je een datafeed in een andere tool laad, moet je meestal regels en categorisaties uitvoeren. Je vraagt je dan ongetwijfeld af welke producten in de feed staan, het vervelende is dat je dan de productfeed moet openen en controleren. Met DFbuilder is dit verleden tijd, d.m.v. autosuggestie zie je gelijk hoeveel producten en welke producten in de feed staan. Dit scheelt tijd!

Maak achteraf aanpassingen als je regels of categorisaties hebt uitgevoerd.

Binnen DFbuilder zit een spreadsheet. Wanneer je een feed inlaad en je doet optimalisaties kan je dit snel achteraf bewerken. Dat is pas handig!

Customize

Iedere situatie is verschillend. Het kan voorkomen dat jij een eigen situatie wil creeeren, of dat je wellicht de tool wil gebruiken voor affiliate marketing. Geen probleem, je kunt simpel voortbouwen op het huidige platform. Wil je dat wij dot voor je doen? Neem dan contact met ons op

Nieuwsgierig? Vraag direct een testaccount aan om te bekijken hoe de tool werkt.